Besøg Samsø

Samsø - oplev hele den danske natur på et sted samt et væld af specialiteter og seværdigheder

Midt i Danmark - ude i Kattegat - finder man Samsø. Øen er en sand perle på grund af kombinationen af smuk natur, spiselige specialiteter, et charmerende bymiljø og mange seværdigheder. På Samsø er der skønne naturoplevelser i vente for hele familien, og man kan opleve alt fra brede kyststrækninger, og smeltevandskløfter til hedelandskaber. Kort sagt kan man opleve hele den danske natur samlet på et sted. I de naturskønne omgivelser finder man både cykel- og vandreruter, så man kan nyde naturen på helt tæt hold. Øen er desuden kendt for sine forskellige specialiteter, som også er en oplevelse værd.

De mange solskinstimer og øens milde kystklima gør, at man kalder Samsø for hele Danmarks køkkenhave. Her finder man alt fra de berømte Samsøe-kartofler til hjemmebrygget øl fra Samsø Bryghus. Slå også et smut forbi de 22 hyggelige landsbyer på Samsø. Byerne er kendetegnet ved charmerende og idylliske stræder, hvor der findes butikker samt spisesteder.

Øen byder på et hav af forskellige seværdigheder og aktiviteter som Økomuseum Samsø, Brundby Stubmølle, den årlige Samsø Festival og mange flere. Samsø er derfor en naturskøn ø med mange oplevelser og seværdigheder for hele familien.

Læs også