Foto: Tambako The Jaguar | flickr.com/photos/tambako/

Aalborg Zoo: Tag på safari i Nordjylland

Tag på safari i hjertet af Aalborg og hør elefanternes fanfaren, mærk løvens brøl og se pingvinerne svømme rundt i deres kærlige koloni.

Aalborg Zoo byder ind til en sjov og lærerig dag i dyrenes rige for hele familien.

 

Dyr fra hele verden

Med mere end 100 forskellige dyrearter og en bred vifte af aktiviteter og arrangementer året rundt, er der altid noget nyt at opleve i Aalborg Zoo

Aalborg Zoo huser mere end 100 forskellige dyrearter fra hele verden, hvor besøgende kan se frem til at møde elefanter, giraffer, løver, tigre, aber, pingviner og mange andre dyr. I alt er der mere end 1.200 dyr i parken.

En af de største attraktioner i Aalborg Zoo er uden tvivl parkens store katteområde. Her kan man se majestætiske tigre og løver, som hviler i skyggen eller strækker sig på de store stenformationer i deres område. Det er en fantastisk mulighed for at se og nyde kattene tæt på.

 

 

Hvis man er mere interesseret i de mindre dyr, så er Aalborg Zoo også hjemsted for mange pattedyr, fugle og krybdyr. Man kan opleve alt fra pingviner, flamingoer og påfugle til næsehornsfugle og slanger.

Aalborg Zoo har også en særlig afdeling for de mere eksotiske dyr. Her kan man opleve blandt andet aber, lemurer og kæmpekrokodiller. Disse dyr er sjældne og fascinerende at se på, og man kan lære en masse om deres adfærd og levevis i naturen.

 

Aktiviteter for hele familien

Udover dyrene er der også masser af sjove aktiviteter og arrangementer i parken. Blandt andet kan man deltage i en guidet rundtur, hvor man får mulighed for at se dyrene på tæt hold og lære mere om dem fra dyrepasserne. Derudover er der forskellige shows og fodringer, hvor man kan se dyrene i aktion og lære mere om deres kost og liv i det fri.

Aalborg Zoo har også en stor legeplads, som er perfekt til børnene. Her kan man klatre, rutsche og lege i timevis, mens man stadig har mulighed for at se på dyrene og lære mere om dem.

Læs også