Oplysninger

Ringkøbing

Vester Strandgade 6E, 6950 Ringkøbing

Billeder

Ringkøbing

Ringkøbing er en af de byer, som du ikke kan lade være med at blive lidt forelsket i. Byen emmer med sine lave rødstenshuse og brostensbelagte gader af hygge, og med Ringkøbing Fjord i forhaven og grønne marker i baghaven er du garanteret frisk luft og følelsen af godt med plads. Besøg Ringkøbing, Europas lykkeligste by, og oplev alt det og lidt til.

Bliv inspireret
Skriger garderoben på fornyelse, eller er du bare i humør til at ose? Gå på opdagelse i Ringkøbings mange butikker. I byen finder du tøj- og skobutikker, smykkeforhandlere og interiørforretninger, men byen har også flere gode nicheforretninger. Går du på jagt, dyrker du en særlig sport, eller nyder du at strikke? I Ringkøbing finder du en butik, hvor du har mulighed for at blive inspireret.

Når sulten melder sig
Er der ikke noget med, at shopping også er en form for motion, og at motion gør sulten? Hvis sulten skulle melde sig, er det under alle omstændigheder godt at befinde sig i Ringkøbing. Byen har nemlig mange lækre spisesteder og caféer, der passer til enhver sult og pengepung. Leder du efter et sted at klare dagligvareindkøbene, har Ringkøbing også flere gode supermarkeder.

Natur og kultur
Det er ikke en tilfældighed, at større dele af den historiske DR-serie krøniken blev filmet i Ringkøbing. Byen er med sine små, skæve rødstenshuse og brostensbelagte gader et minde om hyggelige handelsbyer og en tid, der var. Foruden at være en kulturarv i sig selv er byen også beriget med en overvældende natur. Grønne marker, Ringkøbing Fjord og Vesterhavet er bare nogle af de ting, du bliver mødt af, når du besøger byen.

Hyggelig atmosfære, overvældende natur og spændende forretninger. Besøg Ringkøbing, Europas lykkeligste by – det er svært ikke at forelske sig lidt.

Kultur
Seværdighed