Oplysninger

Landal Seawest - Aktivitetscenter

Vesterhavsvej 81, 6830 Lønne

Billeder

Landal Seawest - Aktivitetscenter

Hos Landal Seawest tilbyder vi i vores aktivitetscenter mange forskellige faciliteter for alle aldersgrupper. Her kan I få timer til at gå med sjov og leg og måske endda lidt sved på panden. 

Minigolf
En af de mange sjove aktiviteter i aktivitetscentret er minigolf. Her kan hele familien være med, og der er udfordringer for alle aldersgrupper. Minigolfbanen består af en 12-hullers kunstgræsbane, som er anlagt indenfor, så der kan spilles i alt slags vejr. Der er dog stadig flotte omgivelser med udsigt til søen og legepladsen udenfor centeret. Alt udstyret til at spille minigolf kan lejes i den nærliggende bowlingbar. 

Sportshal
I aktivitetscentret findes også en stor sportshal, hvor der er plads til at udfordre hinanden i forskellige sportsgrene. Der kan blandt andet spilles badminton på en af vores fire badmintonbaner, basketball på basketballbanen, en omgang hockey eller et spil bordtennis på en af de to bordtennisborde. Der er fantastisk mulighed for at få sved på panden i sportshallen. Udstyr som bolde, bat, ketsjer osv. kan lejes i bowlingbaren.  

Legeland
I aktivitetscentret findes også et indendørs legeland, hvor børn i alderen 3-12 år kan bruge mange sjove timer på at boltre sig i de fantastiske faciliteter. Legelandet tilbyder blandt andet et stort klatrestativ fordelt på 3 etager, to boldkanoner plus en kombineret minifodbold- og basketballbane. Til de mindste er der også et legerum med en rutsjebane, klatrebane, bolde og bløde puder. Alle børn kan derfor få en sjov tid i legelandet.

Sport
Indendørssport, Børneaktivitet, Legeland, Underholdning, Legeplads