Tilbage til søgning

Hotel Fårup

Pirupvejen 151
9492 Blokhus

Hotel Fårup

kategorier: Forlystelsespark Overnatning Underholdning
Indendørs


Hotel Fårup – midt i Fårup Sommerland
I 2016 slog Fårup Sommerland dørene op til det hyggelige 4-stjernede hotel, der allerede har opnået fem stjerner på Trip Advisor.


Forestil dig en skøn kombination af ”mormors sommerhus” og et 4-stjernet hotel - så har du Hotel Fårup. Hotellet ligger midt i Fårup Sommerland med udsigt til hyggelig sø samt rutsjebanerne Falken og Orkanen. Det 4-stjernede familiehotel lægger op til hygge, leg og afslapning for hele familien - i ægte fårupsk skovstemning.


Skovtemaet er trukket med ind på værelserne - eksempelvis er børnenes seng en køjeseng, hvor de får en fornemmelse af at bo i en træhytte, der er fuglehus på væggen samt ”blade” på brusekabinen.


Eksklusiv adgang
Bor man på hotellet, har man direkte adgang til alle de dejlige oplevelser, parken byder på - man har til og med eksklusiv adgang til udvalgte forlystelser en halv time før parken åbner.
Gæsterne kan endvidere benytte sig af hotel-restauranten, et lækkert indendørs loungeområde, en udendørs spiseterrasse samt indendørs- og udendørs legeplads, boldbane og aktivitetsområde. Også i fællesområderne er ”skoven” en integreret del af hele stemningen med ”rigtige” træer i receptionsområdet samt et ”levende” elghoved på væggen i restauranten.


Skriv en besked til Hotel Fårup

Sommerhuse nær Hotel Fårup