Tilbage til søgning

Hos Karina - Skønhed og Velvære

Torvet 1A
7620 Lemvig

Hos Karina - Skønhed og Velvære

kategorier: Skønhedspleje Skønhed & pleje
Indendørs

Hos Karina Skønhed og Velvære, kan du blive forkælet fra top til tå. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige behandlinger til fordelagtige priser. 

 

Vi tilbyder 9 forskellige ansigtsbehandlinger til priser fra 350 kr. Du kan fx vælge den normale ansigtsbehandling hvor du får en afrensning, hudanalyse, peeling, fjernelse af urenheder, retning af bryn, serum samt fugtmaske hvor behandlingen afsluttes med en lækker dag- og øjncreme. 

Eller den skønne anti-age ansigtsbehandling hvor du ligeledes får afrensning og retning af bryn, en peeling med fugtsyre, speciel opstrammende peel-off ansigtsmaske, nakke/skulder massage, og afsluttes med serum, dag- og øjncreme. 

Vi tilbyder også en luksus og en super luksus behandling, denne består af 2 timers ren forkælelse i form af rygmassage, luksus ansigtsbehandlingen, farvning af bryn eller vipper samt en let make-up.  

Du kan roligt tage manden i hånden og komme et smut ned forbi os, vi tilbyder nemlig også herre ansigtsbehandlinger. 

 

Derudover tilbyder vi ligeledes opstramning/fedtreduktion af lår, slanke/opstrammende behandling af mave, overarme eller bagdel eller et ansigtsløft med radiofrekvens energi. Endvidere kan du også få voksbehandlinger til hårfjerning i ansigt og på kroppen. 

 

Trænger dine vipper og/eller bryn til at blive piftet lidt op, kan vi også hjælpe med dette. Vi tilbyder både farvning heraf, at lægge en fest make-up på dig til en fed aften, eller vi kan lave permanent make-up på dig. Vi kan ligeledes lave nogle flotte gelenegle på dig, hvor vi tilbyder et hav af farver eller forskellig pynt såsom sten, art eller glimmer. 

 

Sidst men ikke mindst tilbyder vi ligeså en dybderensende rygbehandling eller en rygmassage. 

 

Du kan se meget mere om vores behandlinger, og hvad de indeholder på vores hjemmeside. 

 

Kort sagt: al forkælelse til din krop finder du Hos Karina på Torvet 1A i Lemvig!

 

Vi glæder os til at se dig!  

Skriv en besked til Hos Karina - Skønhed og Velvære

Sommerhuse nær Hos Karina - Skønhed og Velvære