Tilbage til søgning

Fjand Gårdbutik Café & Galleri

Klitvej 49, Fjand
6990 Ulfborg

Fjand Gårdbutik Café & Galleri

kategorier: Café Kunst Gårdbutik Bed & Breakfast
Indendørs

I den storslåede vestjyske natur mellem Nissum Fjord og det skummende Vesterhav ligger Fjand Gårdbutik Café og Galleri. Her henvender vi os til dine sanser, vi forsøger at inspirere og der lægges stor vægt på kundeoplevelsen og den gode service.

Gårdbutik

Gårdbutikken byder på et væld af delikatesser og lækkerier. Her får varerne lov at blive kredset ekstra om. Prøv vores egen hjemmelavede sennep, vores oksespegepølse med lyng og rosmarin, en række spændende specialøl- og ikke mindst de gode lokale råvarer.
Du finder herforuden alskens brugskunst bl.a. Arcopedico sko & støvler, Mailegs finurlige mus & nisser, Norsk strik, strømper & plaider, Glerups Filthjemmesko, Ekelunds fine bordløbere, viskestykker, samt lækre skindtasker og punge. Vi har også et bredt udvalg af tøj, hvoraf det hele er i topkvalitet. 

Café

I den hyggelige og charmerende café, vil du kunne tage et afbræk og få dejlig nymalet kaffe eller te og hjemmebag. Der serveres for øvrigt en let frokost, der byder muligheden for at smage gårdbutikkens lækkerier. 
Hver søndag og helligdage er der et overdådigt kaffebord i caféen.
Akustikken i caféen er enestående, hvorfor vi holder mange musikarrangementer, særligt i højsæsonen.

Caféen, der kan rumme op imod 100 gæster, står gerne som rammen om dit arrangement, hvad enten det er brunch, frokost, kaffebord eller middag. Vi kan byde festen som du drømmer om. 

Galleri

I det tilhørende galleri er der skiftende udstillinger af f.eks. malerier, akvarel, keramik, granitskulpturer, glas, pileflet og tekstiler.

B&B

Fjand Gårdbutik Café og Galleri er afslutningsvis også vært for en overnatning i fredelige omgivelser. Vi har to store, lyse og skønne værelser. Værelserne er veludstyrede og har en herlig udsigt over grønne arealer.
Morgenmaden kan nydes i caféen. 

Vi glæder os til at se dig!

Skriv en besked til Fjand Gårdbutik Café & Galleri

Sommerhuse nær Fjand Gårdbutik Café & Galleri