Tilbage til søgning

Fish4You - Frisk fisk leveret til døren

Tungevej 1
6960 Hvide Sande

Fish4You - Frisk fisk leveret til døren

kategorier: Fisk & skaldyr Lokale specialiteter
Indendørs Udendørs
Fish4You - frisk fisk leveret til din adresse

Fish4You Hvide Sande gør det nemt og billigt for dig at handle frisk fisk fra Hvide Sande – uanset, hvor i landet du bor. Vi sikrer dig hurtig og sikker levering af friske fisk direkte fra Hvide Sande til din adresse – uanset om det er hjemme, på jobbet eller når du er i sommerhuset.

Uden dyre mellemled – så du får mere får pengene, og du slipper for at tænke på fiskebutikkens åbningstider og parkeringsmuligheder. Derudover forkorter vi fiskens vej til dig - kortere leveringstid = friskere fisk!

Nemmere og billigere bliver det ikke.

Vi ønsker at inspirere dig til at nyde den friske fisk, som du kender – men også til at prøve nye arter. Vi tilbyder dig forskellige færdigpakkede kasser – men du kan også sammensætte din helt egen smagekasse. Fælles for alle kasser er frisk fisk pakket på is, og leveret indenfor 24 timer hos dig. Samtidig har vi udvalgt nemme og let tilgængelige opskrifter – bl.a. udarbejdet af bl.a. de lokale restauratører og kokke. Du kan servere sunde, nemme og hurtigt tilberedte middage med følelsen af Vesterhav – hjemme i dit eget køkken.

Skriv en besked til Fish4You - Frisk fisk leveret til døren

Sommerhuse nær Fish4You - Frisk fisk leveret til døren