Oplysninger

Feriepark Rønbjerg

Livøvej 80, 9681 Ranum
Book online

Billeder

Feriepark Rønbjerg

I naturskønne omgivelser ved Limfjorden i Nordjylland ligger feriecentret Landal Rønbjerg. Her tilbydes en aktiv ferie for hele familien med noget for enhver smag. 

På stedet kan man leje sig ind i et af de skønne feriehuse med plads til op til 14 personer og dermed sikre en god overnatning samt adgang til alle Landal Rønbjergs fantastiske aktiviteter. Ferieboligerne veksler i størrelse, og I kan derfor finde en bolig, som passer til lige netop jeres behov. Fælles for feriehusene er, at de alle er moderne og familievenligt indrettet og indeholder køkkenafdeling, badeværelse, soveværelser og stue med fjernsyn. Tilmed har alle boligerne også egen terrasse, hvorfra man kan nyde de naturskønne omgivelser. Alle ophold er inklusiv slutrengøring og giver gratis adgang til badeland, sportshal og anden skøn familieunderholdning.

I skoleferien er der planlagt mange specielle aktiviteter, og i det kreativ værksted kan man udfolde sine kreative og kunstneriske evner. I det store indendørs legeland er der lagt op til timevis med leg, og børnene kan klatre på klatrevulkanen. Hop på cyklen eller gå en tur i området, besøg den natursmukke ø Livø eller prøv de sjove forlystelser i Fårup sommerland.

Overnatning
Feriecenter