Tilbage til søgning

Dejbjerg Jernalder

Bundsbækvej 4A
6900 Skjern

Dejbjerg Jernalder

kategorier: Museum & udstilling
Indendørs Udendørs

Rejs tilbage i tiden og oplev livet hos vikingernes forfædre. Gå på opdagelse i den spændende udstilling, der bl.a. tæller en rekonstruktionen af Dejbjergvognen. Mærk hvordan fortid og nutid mødes i en spændende formidling af Danmarks forhistorie.

Dejbjerg Jernalder ligger nabo til Bundsbæk Mølle og er gratis at besøge, når man har betalt entre til Bundsbæk Mølle.
Dejbjerg Jernalder levendegøres om sommeren. Her kan I opleve jernalderfolket lave mad, passe dyr, dyrke marker og fremstille redskaber.

Jernalderbørn
I Dejbjerg Jernalder kan I klæde jer ud som jernalderfamilie og lege arkæolog, lede efter fund med en metaldetektor og meget mere.

Levende Historie
Dejbjerg Jernalder er en del af Ringkøbing-Skjern Museum, hvor I kan opleve historien lige der, hvor den foregik. Museet består af en række autentiske bygninger, der alle fortæller hver sin spændende historie om det liv, der er levet her, og om hvordan mennesker og landskab har præget det!

På Ringkøbing-Skjern Museum er historien ikke bare udstillet i montre. Her kan I opleve den LEVENDE HISTORIE med alle sanser - gennem levendegørelse, guidede ture, børneaktiviteter og rundvisninger. Med et ugekort eller årskort er der rabat, når I besøger flere besøgssteder. Ugekortet kan købes på museets besøgssteder. Børn og unge op til 18 år har gratis adgang ifølge med en voksen.

Skriv en besked til Dejbjerg Jernalder

Sommerhuse nær Dejbjerg Jernalder