Tilbage til søgning

Billum Kro Restaurant

Vesterhavsvej 25
6852 Billum

Billum Kro Restaurant

kategorier: Restaurant
Indendørs

Ikke langt fra Vesterhavet finder du Billum Kro. Kroen har kongeligt privilegium som landevejskro og stammer helt tilbage fra 1700-tallet. Bag den lyse facade finder du en skøn restaurant, der skal besøges, hvis du befinder dig i det vestjyske. 

Om du er lidt sulten eller meget sulten, på udkig efter en hurtig hovedret eller en tre-retters menu, så har kroen noget, der vil falde i din smag. Hjemmerøget laks, Fanø Skinke og tigerrejer er bare nogen af de mundvandsfremkaldende forretter, du kan smage. Og hvorfor ikke fortsætte med oksemørbrad, frisk pasta, rødspætte eller ål. Restauranten laver også en virkelig god pulled pork burger og en endnu bedre biksemad. Til dessert kan du vælge mellem alt fra syndig Gateau Marcel til æbletærte med marcipan. Restauranten har også et godt udvalg af børneretter. 

Det eneste du skal gøre er at sætte dig godt tilrette i stolen og forberede dig på skøn vin og velsmagende retter. Hos Billum Kro glæder vi os til at se dig, og vi vil gøre vores ypperste for, at du får en dejlig aften.

Skriv en besked til Billum Kro Restaurant